Osho în “Cartea despre Femei”. Done. Comment. views. 0 faves. 0 comments. Taken on March 8, All rights reserved. Pe gasesti cele mai bune oferte pentru Carti. Osho. Traieste periculos. Iluminare obisnuita pentru vremuri neobisnuite. Reeditare. 19,99 lei ( 29,90 lei). Description: OSHO – 5 juin | Transmis par: Le collectif des enfants de la loi de UN | Publié par Blog Les Transformations |

Author: Vutaur Tejas
Country: Eritrea
Language: English (Spanish)
Genre: Video
Published (Last): 1 September 2013
Pages: 80
PDF File Size: 14.57 Mb
ePub File Size: 1.26 Mb
ISBN: 913-3-72670-984-1
Downloads: 40750
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Taunos

Ochii ffmei creeaza nimic, ei doar te informeaza de ceea ce exista. Nu exista unitate, nu exista armonie. Am stat odata la un prieten, profesor fi el la cartex universitate la care predau eu. Instinctul te face sa actionezi in plan fizic, te forteaza sa actionezi chiar fi impotriva vointei tale.

Sa nu compari in minte ce spun eu cu vechile tale ganduri. Sanatatea mintala are nevoie sa fie echilibrata de nebunie; logica are nevoie sa fie echilibrata de ilogic.

Nu sta afara; nici o explicatie nu e posibila din interior in afara. Nici un animal nu-fi bate capul cu fineturile fi subtilitatile iubirii, insa omul considera ca a fi instinctiv este jignitor, umilitor. Persoana intelectuala nu e neaparat inteligenta, iar persoana inteligenta nu e neaparat intelectuala. Conftienta s-a intors asupra ei insafi; cercul s-a inchis.

Ascultandu-ma, ma tii de mana fi te deplasezi in spatii in care incerc sa te ajut efmei te deplasezi, fi sa intelegi ce spun. Ea nu creeaza nimic, ea doar reflecta. Trebuie sa intelegi ce e cu intuitia, pentru ca ea e cel mai subtil lucru din tine.

  GIGA-TRONICS 6061A MANUAL PDF

Exista motive superioare, pe care ratiunea e incapabila ddspre le conceapa. El e servitor, nu stapan. Fara ochi poti invata multe lucruri despre lumina dar, daca efti orb, ftiinta nu e cu putinta. Realitatea e multime, adevarul e intregire. In fata vechiului fi frumosului castel din Petrograd era o piatra mare, pe care tarii nu s-au gandit niciodata sa o inlature – nu era nevoie. Prin cunoaftere omul se desparte de intreg —cunoafterea creeaza distanta.

Asta e tot scopul aici: Era terorizat de ideea asta. El a spus calugarilor sai: El are utilizarile lui, insa ele E sunt foarte limitate, fi trebuie sa le intelegi limitele. Nimeni nu vrea ca odrasla lui sa se faca muzician, sau pictor, sau dansator. Trebuie ca in casa aia a murit cineva! Dc ce au ajuns afa? Inainte de a pleca la festival, eu i-am spus: The Book of Men, Paperback. Persoana inteleapta este cea care creeaza armonie intre cap, inima fi corp.

Generatia mai in varsta este raspunzatoare, intrucat nu are alternative pentru ei. Toate categoriile Carti Carte Carte straina Te intereseaza o femeie.

Cartea Despre Femei – OSHO – Free Download PDF

Omul care iubea pescarusii. Creativity – Osho Description: Toate Upanishalele sunt expresive fara a da vreo explicatie.

  ADM100 SALESFORCE CRM FUNDAMENTALS PDF

Existenta iti da din abundenta bogatia iubirii, a pacii, a adevarului —nu pod sa ceri mai mult. Orice decizi cu mintea conftienta poate fi azvarlit la cqrtea parte in orice clipa de mintea subconftienta, pentru ca ea e de noua ori mai puternica. Fiecare trebuie sa se cunoasca pe sine, sa-fi cunoasca realitatea.

II cunosc pe omul asta.

Iti pod crea propria realitate: Acest procent uriaf poate fi facut disponibil fi atunci vei crede ca in mod sigur te-ai dezvoltat ca inteligenta. O putem intuitia, imaginatia, intelectul. Misticul ajunge la unu; asta este experienta centrului. Responsabilitatea de a fi tu insuti. D ar ele sunt realitati numai pentru intuitie, ele sunt existentiale.

L-am gasit gol pufca, strigand obscenitati, iar multimea care il inconjura arunca cu pietre in el.

Osho în “Cartea despre Femei”

Cum continua sa primeasca fiecare parte a corpului tau ceea ce are nevoie? De unde capata ele energia?

El nu a vorbit despre dumnezei, nu a vorbit despre rai fi iad, nu a vorbit despre ingeri. De fapt, toate descoperirile mari s-au I acut prin intuitie. A r lua timp, dar ar H posibil.